Ale!

Voiman vuositilaus (9 numeroa) + T-paita

65.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 65.00 .

Voiman vuositilaus (9 numeroa)

Voima-paita (uusi!)

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Voiman tilaus + Lille Santasen kuvittama t-paita yhteishintaan 65 € (sis. postikulut kotimaahan)

Tilaamalla Voiman kotiisi varmistat, että olet aina ensimmäisten lukijoiden joukossa!  Tilaajana olet myös oikeutettu Voiman vaihtuviin tilaajaetuihin. Samalla tuet riippumatonta journalismia ja Voiman ilmestymistä jatkossakin.

Voima on vuodesta 1999 ilmestynyt itsenäinen kulttuurilehti, joka tarjoaa pippurisen vaihtoehdon suomalaisen journalismin kentälle. Puoluepoliittisesti sitoutumaton lehti nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Vaikka Voima on pääasiassa mainosrahoitteinen lehti, tarkastelee se maailmaa useimmin kulutuskriittisestä näkökulmasta.

Voima tarjoaa kulttuurikentän uusimmat uutiset ja kritiikit kattavasti esitystaiteen, elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, sarjakuvan ja kuvataiteen sektoreilta.

Voima ilmestyy painettuna 9 kertaa vuodessa.

Kaikki lehtitilaukset ovat määräaikaisia 9 numeron tilauksia. Tilaus ei jatku automaattisesti yhdeksännen numeron jälkeen, vaan tilaaja päättää itse tilauksensa jatkamisesta.

Paita

Kuvittaja Lille Santanen
Stanley/Stella -merkin Creator-malli
100% luomupuuvillaa (ring spun combed)

Tuotteet painetaan toteutuneiden tilausten mukaan muutaman viikon välein kaikki kerralla. Näin teemme osamme myös ”hukkatuotteiden” minimoinnissa: emme tilaa ylimääräisiä tuotteita etukäteen arvailemalla menekkiä ja kokoja. Huomaathan siis, että tämän tuotteen kohdalla kärsivällisyys on valttia, ja laadukasta tuotetta kannattaakin hieman odottaa! 😉 Toimitusaika noin kuukausi.

Tuotteen painaa Print Helsinki. Tuotteet lähettää Voima.

Yksittäin ostettuna paidan hinta on 34,90€.

Haluatko vain lehden?

Pelkän lehden vuositilaus maksaa 39 €. Lehden tilauksen löydät täältä.

 

Tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse: tilaukset(at)voima.fi.

Lisätiedot

Voima-paita (uusi!)

Koko

XXS, L, M, S, XL, XS, XXL

Väri

Musta, Valkoinen, Harmaa