Voiman vuositilaus (9 numeroa)

39.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 39.00 .

Tuotetunnus (SKU): voimatilaus Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tilaamalla Voiman kotiisi varmistat, että olet aina ensimmäisten lukijoiden joukossa!  Samalla tuet riippumatonta journalismia ja Voiman ilmestymistä jatkossakin.

Voima on vuodesta 1999 ilmestynyt itsenäinen kulttuurilehti, joka tarjoaa pippurisen vaihtoehdon suomalaisen journalismin kentälle. Puoluepoliittisesti sitoutumaton lehti nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Vaikka Voima on pääasiassa mainosrahoitteinen lehti, tarkastelee se maailmaa useimmin kulutuskriittisestä näkökulmasta. Voima tarjoaa kulttuurikentän uusimmat uutiset ja kritiikit kattavasti esitystaiteen, elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, sarjakuvan ja kuvataiteen sektoreilta. Voima ilmestyy painettuna 9 kertaa vuodessa.

Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia 9 numeron tilauksia. Tilaus ei jatku automaattisesti yhdeksännen numeron jälkeen, vaan tilaaja päättää itse tilauksensa jatkamisesta.

Hinta sisältää postituksen kotimaahan. Ulkomaan tilauksiin lisätään postituskulut (Eurooppaan vuositilaus 25,00e, muut maat 50,00 e)

Tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse: tilaukset(at)voima.fi.

Haluatko ostaa lehtitilauksen yhteydessä Lille Santasen suunnitteleman Voima-paidan (yht. 65€)? Lehden ja paidan yhteystilaus täältä!

Haluatko ostaa vain yhden numeron? Tee Voiman irtonumeron tilaus täältä.

 

Saatat myös pitää...