Voima-lehden tilaus, 10 nro

39.00 

Tuotetunnus (SKU): voimatilaus Osasto:

Tilaa Voima itsellesi tai lahjaksi hintaan 39€/vuosi! 

Tilaamalla Voiman kotiisi varmistat, että olet aina ensimmäisten lukijoiden joukossa!  Tilaajana olet myös oikeutettu Voiman vaihtuviin tilaajaetuihin. Samalla tuet riippumatonta journalismia ja Voiman ilmestymistä jatkossakin.

Voima on vuodesta 1999 ilmestynyt itsenäinen kulttuurilehti, joka tarjoaa pippurisen vaihtoehdon suomalaisen journalismin kentälle. Puoluepoliittisesti sitoutumaton lehti nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Vaikka Voima on pääasiassa mainosrahoitteinen lehti, tarkastelee se maailmaa useimmin kulutuskriittisestä näkökulmasta. Voima tarjoaa kulttuurikentän uusimmat uutiset ja kritiikit kattavasti esitystaiteen, elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, sarjakuvan ja kuvataiteen sektoreilta. Voima ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa.

Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia 10 numeron tilauksia. Tilaus ei jatku automaattisesti kymmenennen numeron jälkeen, vaan tilaaja päättää itse tilauksensa jatkamisesta.

Hinta sisältää postituksen kotimaahan. Ulkomaan tilauksiin lisätään postituskulut (Eurooppaan vuositilaus 39,00 e/vuosi +25 e, muut maat 39,00 e/vuosi +50 e)

Tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse: tilaukset(at)voima.fi.

Haluatko ostaa lehtitilauksen yhteydessä Jani Leinosen suunnitteleman Voima-paidan (yht. 49€)? Lehden ja paidan yhteystilaus täältä!