Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehden kestotilaus

34.90 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 34.90 .

Maailmanpoliittinen aikakausilehti

Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta on maailmanpoliittinen aikakauslehti, joka ilmestyy suomenkielisenä tabloid- ja digilehtenä kuusi kertaa vuodessa.

Le Monde Diplomatique -lehti ilmestyy 18 eri kielellä ja eri editioita on 29. Yli kaksi miljoonaa ihmistä kaikkialla maailmassa lukee lehteä. Suomen Le Monde diplomatique on ilmestynyt vuodesta 2007. Suomenkielisen lehden erikoispiirteenä on, että se julkaisee myös riippumattoman venäläisen Novaja Gazetan artikkeleita.

Lehti on Voima Kustannus Oy:n tytäryhtiön julkaisu.

Digilehti kaupan päälle

Kun tilaat Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -paperilehden saat digilehden kaupan päälle. Tilauksen yhteydessä sinulle luodaan tunnus digilehteen. Digilehden tilaus on voimassa paperilehden tilauksen ajan. Paperilehden tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä lehdestä.

Kestotilaus laskutetaan seuraavan kerran vuoden päästä siitä, kun olet tehnyt tilauksen. Lasku lähetetään sähköpostilla. Sähköpostiviestissä on painike, josta pääset maksamaan tilauksesi suoraan. Maksettuasi tilaus jatkuu normaalisti.

Dmitri Muratoville Nobelin rauhanpalkinto

Itsenäisen Novaja Gazeta -lehden pitkäikainen päätoimittaja Dmitri Muratov voitti Nobelin rauhanpalkinnon lokakuussa 2021.

mondediplo.fi

Saatat myös pitää...