Voiman vuositilaus (10 numeroa) + T-paita

49.00 

Voima T-paita

Voiman vuositilaus (10 numeroa)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Voiman tilaus + Jani Leinosen t-paita yhteishintaan 49 € (sis. postikulut kotimaahan)

Tilaamalla Voiman kotiisi varmistat, että olet aina ensimmäisten lukijoiden joukossa!  Tilaajana olet myös oikeutettu Voiman vaihtuviin tilaajaetuihin. Samalla tuet riippumatonta journalismia ja Voiman ilmestymistä jatkossakin.

Voima on vuodesta 1999 ilmestynyt itsenäinen kulttuurilehti, joka tarjoaa pippurisen vaihtoehdon suomalaisen journalismin kentälle. Puoluepoliittisesti sitoutumaton lehti nostaa esiin yhteiskunnallisia aiheita niin maailmalta kuin kotimaasta. Vaikka Voima on pääasiassa mainosrahoitteinen lehti, tarkastelee se maailmaa useimmin kulutuskriittisestä näkökulmasta.

Voima tarjoaa kulttuurikentän uusimmat uutiset ja kritiikit kattavasti esitystaiteen, elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, sarjakuvan ja kuvataiteen sektoreilta.

Voima ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa.

Kaikki lehtitilaukset ovat määräaikaisia 10 numeron tilauksia. Tilaus ei jatku automaattisesti kymmenennen numeron jälkeen, vaan tilaaja päättää itse tilauksensa jatkamisesta.

Paita

Pure Waste -paidat ovat 85% puuvillaa, 15% polyesteriä ja 100%  kierrätystä. Ne on valmistettu vaateteollisuuden hukkamateriaalista. Jokaista paitaa kohden säästyy 2700 litraa vettä.

Paidan on suunnitellut kuvataiteilija Jani Leinonen.

Haluatko vain lehden?

Pelkän lehden vuositilaus maksaa 39 €. Lehden tilauksen löydät täältä.

 

Tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse: tilaukset(at)voima.fi.

Lisätiedot

Voima T-paita

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Tyyppi

Unisex, Hihaton, Ladyfit