Ale!

VARASTONTYHJENNYS: Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset

6.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 6.00 .

Tuotetunnus (SKU): hairikot Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Runsaasti kuvitettu tietokirja kulttuurihäirinnästä

Häiriköt on runsaasti kuvitettu tietokirja kulttuurihäirintänä (culture jamming) tunnetusta ilmiöstä. Teos lisää medialukutaitoa ja antaa välineitä tulkita mediaa, taloutta ja politiikkaa.

Kulttuurihäiritsijät käyttävät laillisia ja laittomia keinoja luodakseen häiriötä mainostajien ja kansalaisten väliin. Joidenkin taideteokset roikkuvat gallerioiden seinillä, osa kyseenalaistaa kadunvarsimainokset tärvelemällä ne. Toiset valtaavat kaupunkitilaa tai esiintyvät julkisissa tilaisuuksissa.

Yritysten lisäksi poliittiset puolueet ja poliitikot tukeutuvat yhä vain enemmän mainontaan. Mainonta puolestaan on vahvasti visuaalista. Häiriköt perkaa mainontaa, analysoi ja purkaa mainosviestejä.

Kirjan kirjoittaja: Jari Tamminen
Julkaistu: 6/2013
Sivumäärä: 208

PS, Jos tilaat teoksen Nauti tyhjyydestä – Ja muita vastamainoksia (25€), saat halutessasi tämä Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset -teoksen kaupan päälle.

Isompi määrä ryhmän käyttöön?

Jos haluat tilata kirjoja isomman satsin esimerkiksi opetusryhmän, kirjaston tai nuorisotalon käyttöön, otathan yhteyttä tilaukset@voima.fi tai 044 238 5109.

Katsomme satsille tarjoushinnan.