Ale!

Nauti tyhjyydestä – Ja muita vastamainoksia

10.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 10.00 .

Julkinen tila vilkkuu mainosten valoja ja media pursuu värikkäänä niiden seireenin laulua. Mainokset määrittävät sen, mitä kulutamme, kuinka elämme ja millaisen identiteetin rakennamme itsellemme. Usein emme kuitenkaan kiinnitä sen tarkempaa huomiota mainoksiin.

Vastamainos puolestaan kannustaa näkijäänsä huomaamaan myös muita toimintavaihtoehtoja. Vastamainosten avulla voimme hahmottaa yhteiskuntaamme hieman paremmin ja ehkä samalla kannustaa myös mainostajia mukaan dialogiin.

Kirja koostuu vastamainoksista ja niitä taustoittavista teksteistä. Teos perustuu Häiriköt-päämajan julkaisuihin vuosina 2015-19. Osa vastamainoksista on muokattu paremmin aikaan sopiviksi. Kirjan tekstit tukeutuvat osittain lukuisiin tutkijoiden Häiriköille kirjoittamiin artikkeleihin ja haastatteluihin.

Lue Jari Tammisen haastattelu: Vastamainokset paljastavat kulutusyhteiskunnan ongelmia.

Kirjoittaja: Jari Tamminen
Ilmestynyt: 8.2019
152 s.
Julkaisija: Into Kustannus & Voima

Kirjan tilaajat saavat halutessaan kaupan päälle Jari Tammisen aikaisemman, kulttuurihäirintää käsittelevän kirjan Häiriköt – Kulttuurihäirinnän aakkoset. Muista kirjoittaa tilauksen kommenttikenttään, jos haluat myös Häiriköt -kirjan itsellesi.