Kuulumme toisillemme – kirjeitä ja kirjoituksia ystävyyden politiikasta

29.90 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 29.90 .

Varasto loppu

Kuulumme toisillemme – kirjeitä ja kirjoituksia ystävyyden politiikasta

“Ystävä on joku, jonka voima kasvaa yhdessä oman voimamme kanssa jonkin yhteisen kokemuksen, ymmärryksen tai päätöksen vuoksi.”

Miten voimme kapitalistisessa arjessa kuulua toisillemme, emmekä vain itsellemme? Miten ystävän tai läheisen kuolema voidaan kokea yhdessä eikä vain erikseen? Onko runo eri, jos sen lausuu tekoälymalli tai ystävä aurinkoisena päivänä? Ammentaako startup-yritys voimansa samasta lähteestä kuin kommuuni?

Kuulumme toisillemme – kirjeitä ja kirjoituksia ystävyyden politiikasta on Mikael Brunilan, Vilja Saarisen ja Valter Sandellin kirjeenvaihtoon pohjautuva, ystävyyttä ja jakamista sekä henkilökohtaisella että teoreettisella tasolla käsittelevä teos.


Kirjoittajat: Mikael Brunila, Vilja Saarinen, Valter Sandell
Graafinen suunnittelu: Samuli Saarinen
Kovakantinen
Sivumäärä: 272
Koko: 110mm x 178mm
Paperi: Holmen Book Cream 70g 2.0
Kansi: Geltex
Paino: Printon AS, Tallinna
Ilmestyy 11.6.2023

Esilukijat: Taneli Viitahuhta, Lotta Tenhunen, Juho Narsakka, Pontus Purokuru, Mathilda Larsson, Eetu Viren, Niko Tii Nurmi Sipiläinen, Jehki Härkönen, Kaneli Kabrell ja Hanna Ylöstalo

Suomentajat (ruotsista ja englannista) yhdessä kirjoittajien kanssa: Heta Nuutinen, Saana Kotila, Joonas Pulkkinen, Juho Narsakka ja Johannes Ekholm

Kielenhuolto: Iida Sofia Hirvonen

ISBN 978-952-68478-8-7
Khaos Publishing 2023

Teosta ovat tukeneet Koneen Säätiö ja Grafia ry