Hellraisers Crew – Graffiti From Espoo, Finland est. 1990

25.00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

HRC is a graffiti crew formed in 1990 in Espoo, the western neighbour of Finland’s capital city, Helsinki. They were a strong and visible part of Espoo’s cityscape throughout that decade.

This is a story about a tight group of friends, as told by themselves and their friends. At the same time, it serves a glimpse into the early stages of graffiti in (and beyond) Espoo.

90-luvulla oli miltei mahdotonta olla näkemättä HRC-lyhennettä tai sen jäsenten nimimerkkejä Espoon katukuvassa. Vuosituhannen vaihteessa nämä jäljet hiljalleen katosivat. Kirja kertoo HRC:n, graffitien maalaamiseen keskittyneen espoolaisporukan, syntytarinan ja sen taipaleesta läpi 1990-luvun. Se kertoo nuorista ylä-asteikäisistä aloittelijoista jotka kasvoivat nopeasti täysiverisiksi graffitimaalareiksi joita yhdisti palava intohimo valitsemaansa taiteenlajiin…

Ja yhdistää edelleen.

Kirjan toinen painos on kirjoitettu englanniksi ja se sisältää lähes tuplaten sivuja verrattuna ykköspainokseen. Mukana on myös uusi kappale Espoon graffitin historiasta sekä uusia haastatteluja ja paljon uusia kuvia (vanhoista maalauksista).

176s.