Silkkimakuupussi

42.00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): makuupussit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Hyvin pieneen tilaan menevä makuupussi, joka hengittää kesäkuumalla ja lämmittää talvella

Vietnamilaisten yksinhuoltajaäitien valmistama silkkimakuupussi sopii lakanaksi yökylään ja on kätevä reissussa. Pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansioista se on helppo ottaa minne tahansa mukaan. Silkki hengittää kesäkuumalla ja lämmittää talvella.

”Olemme ryhmä pienviljelijöitä. Asumme Vietnamissa Hanoin lentokentän läheisyydessä. Alue teollistuu vauhdilla, viljelymaa käy vuosi vuodelta niukemmaksi. Varautuaksemme tulevaisuuteen olemme perustaneet tuotanto-osuuskunnan ja valmistamme Soundly Sleeping Dragon -silkkimakuupusseja”, silkkimakuupussien valmistajat kertovat.

Tuotetiedot

Ohut makuupussi. Auki sivusta, helppo mennä sisään ja ulos, tasku tyynylle, tuplatikattu.

Koko avattuna 90 x 220 cm
Paino 140 g
100% silkkiä
Pakkaukseen taiteltuna mahtuu A5-kirjekuoreen.

Silkistä voi lähteä väriä – suosittelemme pesua ennen käyttöä. Käsinpesu erikseen 30 asteessa. Käytä haaleaa vettä ja shampoota tai silkin pesuainetta. Silitys onnistuu parhaiten kosteana.

Voit lukea lisää tuotteesta englanniksi Soundly Sleeping Dragonin verkkosivuilta.

Valokuvat eivät välttämättä toista silkkimakuupussien värejä täysin oikein. Oranssin, mustan ja purppuran väriset makuupussit ovat valitettavasti loppuneet varastostamme.

Lisätiedot

Väri

oranssi, punainen (tumma), punainen (vaalea), sininen, turkoosi, vaalean vihreä, violetti, vaalean sininen, musta, purppura, vihreä (tumma)