Silkkimakuupussi

42.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 42.00 .

Tuotetunnus (SKU): makuupussit Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Hyvin pieneen tilaan menevä makuupussi, joka hengittää kesäkuumalla ja lämmittää talvella

Tuote on loppuunmyyty!

Vietnamilaisten yksinhuoltajaäitien valmistama silkkimakuupussi sopii lakanaksi yökylään ja on kätevä reissussa.

Ulkona retkeillessä ohutta silkkimakuupussia voi käyttää varsinaisen makuupussin sisällä, jolloin silkki nostaa toisen makuupussin mukavuuslämpötilaa. Pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta se on oiva vaihtoehto myös kevytretkeilijälle, joka kaipaa kevyttä makuupussia kesän hellepäiville.⁠ Silkki hengittää kesäkuumalla ja lämmittää talvella.

”Olemme ryhmä pienviljelijöitä. Asumme Vietnamissa Hanoin lentokentän läheisyydessä. Alue teollistuu vauhdilla, viljelymaa käy vuosi vuodelta niukemmaksi. Varautuaksemme tulevaisuuteen olemme perustaneet tuotanto-osuuskunnan ja valmistamme Soundly Sleeping Dragon -silkkimakuupusseja”, silkkimakuupussien valmistajat kertovat.


Tuotetiedot

Ohut makuupussi. Auki sivusta, helppo mennä sisään ja ulos, tasku tyynylle, tuplatikattu.

Koko avattuna 90 x 220 cm
Paino 140 g
100% silkkiä

Pakkaukseen taiteltuna mahtuu A5-kirjekuoreen.

Kankaasta lähtee väriä – pesethän makuupussin ennen käyttöä! Käsinpesu erikseen 30 asteessa. Käytä haaleaa vettä ja shampoota tai silkin pesuainetta. Silitys onnistuu parhaiten kosteana.

Valokuvat eivät välttämättä toista makuupussien värejä täysin oikein, koska värjäyserien sävyt saattavat vaihdella keskenään hieman.

Voit lukea lisää tuotteesta englanniksi Soundly Sleeping Dragonin verkkosivuilta.

 


HUOM! JOS TILAAT MAKUUPUSSIN REISSUA VARTEN, varaathan toimitukselle 1-2 viikkoa!

Lähetämme silkkimakuupussit kirjeillä Postin kautta. Kirjeposti on paikoitellen hidas, emmekä me Voimalla voi valitettavasti nopeuttaa sitä.

Posti toimittaa tavalliset kirjeet ja kortit kotimaahan yleensä 4 arkipäivässä, mutta kevennetyllä jakelulla Posti ei jakele kaikille alueille kirjepostia päivittäin. Jos esimerkiksi teit tilauksesi maanantai-iltana, me viemme kirjeen postilaatikkoon tiistaina iltapäivällä, jolloin kirje lähtee vasta keskiviikon kuormassa eteenpäin. Näin kirje on todennäköisesti perillä aikaisintaan seuraavana maanantaina. Joskus kirjeiden toimituksessa menee jopa kaksi viikkoa. Toivomme mahdollisimman pikaista toimitusta sinulle!

Voit myös noutaa ostoksesi Voiman toimistolta Hermannista, Helsingistä.

Lisätiedot

Väri

oranssi, punainen (tumma), punainen (vaalea), sininen, turkoosi, vaalean vihreä, violetti, vaalean sininen, musta, purppura, vihreä (tumma)