Kaiken jälkeen

24.90 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 24.90 .

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Laina on päättänyt luopua kaikesta. Vuorotyöstä ja vuokrakämpästä on helppo päästää irti, mutta entä seksistä tai surusta?

Laina istuu vanhaan autoonsa ja suuntaa satamaan. Matkalla hänelle selviää, että luopumisella on oma kummallinen logiikkansa: kun yhdestä asiasta luopuu, saa niskoilleen kaksi uutta.

Rosoiseen elämään tottunut entinen kiertuekuski joutuu huomaamaan, että itseään ja menneisyyttään ei pääse pakoon, vaikka kuinka ajaisi.

Kaiken jälkeen on riemukas ja raivokas kertomus merkityksen etsimisestä sekä rakkaudesta autoihin, lähtöihin ja totuuteen.

 

Emilia Kukkala on kirjailija ja toimittaja, jota kiehtovat monet elonkehää ja olemassaoloa koskevat kysymykset. Esikoisromaanissaan hän etsii vastausta kysymykseen, mikä lopulta on tärkeää. Kukkalan palo kirjallisuuteen ja musiikkiin on ajanut hänet myös taidekritiikin pariin. Hänen esseitään on julkaistu muun muassa Suomen arvostelijain liiton vuosikirjassa (2020) ja Nuoressa Voimassa. Lisäksi hän on toinen Luokkavallan vahtikoirat -tietokirjan (Into 2016) kirjoittajista.

Emilia Kukkala on toiminut Voiman päätoimittajana vuodesta 2022.

 

Emilia Kukkala
Into Kustannus 2021