Ihmisiksi

17.00 

Alhaisin hinta 30 päivän aikana: 17.00 .

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Ihmisiksi on erityisesti nuorille suunnattu tieto- ja tehtäväkirja. Se lähestyy käytännöllisesti mutta tutkimusperustaisesti elämän eettisiä kysymyksiä kuten arvoja, empatiaa, dialogisuutta, oikeudenmukaisuutta, sovittelutaitoja, syrjinnän vastaisuutta, maailmankuvia, ekokriisiä ja rakkautta.

Kirja tarjoaa nuorelle ideoita ”ihmisiksi” elämiseen ja aktiiviseen toimintaan hyvän tulevaisuuden puolesta. Ihmisiksi on ulkoasultaan värikäs ja täynnä innostavia tehtäviä ja aktiviteetteja.

Hanna Niittymäki
on rauhankasvattaja, joka kirjoittaa, tekee opetus- materiaaleja ja kouluttaa vaikka mitä porukoita. Maailma palaa, mutta hän haluaa uskoa tulevaisuuteen, jossa ihmispolot osaavat elää kohdellen paremmin toisiaan ja muuta ekosysteemiä. Tutustu Niittymäen työhön sivulla www.rauhankasvatusneuvola.fi.

Minerva Martinoff
on graafikko, joka on keskittynyt tiedegrafiikkaan, uutisiin ja itselleen tärkeisiin aiheisiin kuten yhteiskunnallinen vaikuttaminen, kaiken arvokkaan ja kauniin suojelu, vastuullinen tiedottaminen ja eettisyys. Myös hänen mielestään meillä on vielä toivoa.

 

Tekijät: Hanna Niittymäki (tekstit), Minerva Martinoff (kuvitus)
Umpihanki-sarja
ISBN: 9789527313480
80 s.
nid.